KULJETUSPALVELUT

Suoritamme monipuolisesti kuljetuspalveluita koko Varsinais-Suomessa. Voit kääntyä kaikissa kuljetusasioissa puoleemme ja kysyä juuri sinulle sopivaa ratkaisua. Pyrimme täyttämään asiakkaidemme kaikki toiveet ja järjestämään aina oikean tarvittavan kaluston rahdista riippuen. Saat käyttöösi osaavat ja varmat ammatilaiskuljettajat, jotka noudattavat sovittuja aikatauluja vieden kuorman turvallisesti perille. Omaamme myös tarvittavat luvat erikoiskuljetuksiin ja ADR-kuljetuksiin.

KAPPALETAVARAKULJETUKSET:

Hoidamme kappaletavarakuljetukset ja muut tavarakuljetukset Varsinais-Suomen alueella. Toimitamme tavarat perille sovitussa aikataulussa ovelta ovelle. Monipuolinen kalustomme takaa kaikenlaisten tavaroiden perille tuomisen turvallisesti ja nopeasti. Mahdollisuus myös säännölliseen jakelupalveluun tai huokeaan yhteiskuljetus kuormaan. Kappaletavarakuljetukset onnistuvat avolavalla, tai vaihtoehtoisesti kylkiaukeavalla umpikaapilla jossa on perälautanosturi, tai umpipuoliperävaunuilla. Meiltä löytyvät myös  luvat  ADR- kuljetusten tekemiseen! Selvitämme mikä on juuri sinun tarpeisiisi ja budjettiisi sopivin kuljetusratkaisu.

ELINTARVIKEKULJETUKSET: Kylmä-, pakaste- ja lämpökuljetukset

Elintarvikkeet pysyvät tuoreina perille asti säädettävien lämpötilakuljetusten avulla. Suoritamme kaikki elintarvikekuljetukset valvotuissa olosuhteissa, joten pilaantumisen vaaraa ei ole, ja kylmäketju toimii moitteettomasti määränpäähän asti. Asiakkaitamme ovat elintarvikeliikkeet, tukkuliikkeet ja muut yritykset. Myös pienten erien kylmä- ja lämpökuljetukset ovat mahdollisia lämpösäädeltyjen konttien avulla. Autoissa kaksilämpökorit ( +12 - -20 C ) sekä liikuteltavat väliseinät. Takaamme että asiakkaamme saavat kaikki tuotteet turvallisesti ja oikeissa olosuhteissa kuljetettuina.

JAKELUKULJETUKSET:

Monipuolinen ja ketterä kalustomme auttaa meitä toimittamaan jakelutuotteet aikataulujen mukaisesti perille. Tarjoamme asiakkaillemme sopivat kuljetusratkaisut kaikissa tilanteissa. Teemme kaikki jakelukuljetukset suoraan asiakkaalta asiakkaalle ilman välivarastointeja. Tämä takaa toimituksemme olevan aina ajoissa perillä ilman ylimääräisiä kustannuksia. Takaamme myös elintarvikekuljetuksien perille toimittamisen turvallisesti ja oikeassa lämpötilassa. Asiakkaanamme voit keskittyä ydinliiketoimintaasi ja luottaa siihen, että me toimitamme jakelukuljetukset perille juuri silloin kun pitää.

ERIKOISKULJETUKSET:

Jos rahtisi on normaali kuljetusta leveämpi, pidempi, painavampi tai korkeampi, löydät ratkaisun perille pääsyyn meidän avullamme. Koulutetut ammattikuskimme toimittavat isot tuotteet, maanrakennuskoneet, tai esimerkiksi laivakontit kyydissään turvallisesti ja luotettavasti määränpäähän. Ylimittaiset erikoiskuljetukset onnistuvat tehokkaan kalustomme avulla. Huomioimme matkalla myös keliolosuhteet ja valitsemme rahdin kannalta parhaimman reitin. Meiltä löytyvät myös tarvittavat luvat ADR-kuljetusten tekemiseen.

SOPIMUSKULJETUKSET:

Jos tiedät tarvitsevasi päivittäistä jakelukuljetusta, tai edessäsi on pitkäaikainen rakennusurakka, on sopimuskuljetus oikea vaihtoehto. Hoidamme säännölliset ja toistuvat kuljetukset ajallaan ja asiakkaan vaatimusten mukaisesti. Tavaravirran hallitseminen on helpompaa, kun sitä kuljettaa luotettava kumppani joka tietää talon tavat. Pitkäaikaiset asiakasuhteet takaavat saumattoman yhteistyön ja luottamuksen toimitusten ajallaan olemisesta. Teemme kaikki sopimuskuljetukset elintarvikkeiden lämpötilakuljetuksista erikoiskuljetuksiin.

Se mikä sovitaan, myös pidetään!

Ota yhteyttä ja PYYDÄ TARJOUS

LAADUKKAAT KULJETUSPALVELUT KOKO Varsinais-SuomESSA

Kuljetusliike Isto Virtanen Oy tarjoaa monipuoliset kuljetuspalvelut (maa-ainekset, vaihtolavat ja erikoistuljetukset) mm. alueella Turku, Raisio, Naantali, Kaarina, Aura, Rusko, Vahto, Masku, Nousiainen, Askainen, Mietoinen, Mynämäki, Piikkiö, Paimio, Merimasku, Rymättylä, Lieto, Yliskulma, Parainen ja Nauvo.