Vaihtolavat ja roskalavat - Turku-Raisio-Naantali-Kaarina-Masku-Rusko ja Varsinais-Suomi

Käytössämme on erikokoiset ja eri käyttötarkoituksiin soveltuvat vaihtolavat.  Tyhjennämme lisäksi asiakkaan omat vaihtolavat, vaihtolavajätesäiliöt, jätepuristimet ym.

 

Helppoa ja vaivatonta vaihtolavojen vuokrauspalvelua

Tarjoamme vaihtolavat (jätelavat, roskalavat) vuokrattuna taloyhtiöille, huoltoyhtiöille, yrityksille sekä yksityisille kuluttajille. Tarvitsetpa vaihtolavaa sitten saneerauskohteisiin, rakennusjätteille, pihatalkoisiin, suursiivouskohteisiin,  päiväksi tai kuukaudeksi - meiltä löytyy aina oikea ratkaisu. Vaihtolavojemme peräluukut saa auki, joten esim. puutarhajätteiden kärrääminen kyytiin on helppoa. Saatte rauhassa hoitaa jätteet lavalle ja noudamme sen sovittuna ajankohtana, sekä tarpeen mukaan tuomme tyhjän vaihtolavan tilalle. Kaikki jätteet kuljetetaan kierrätettäviksi asianmukaisiin käsittelylaitoksiin.

 

Vaihtolava on helppo tapa saada kerralla kaikki nurkkiin kerääntynyt hyödytön tavara pois. Vaihtolavan vuokraus on vaivatonta ja säästyt samalla useammalta kaatopaikkareissulta meidän huolehtiessa vaihtolavan tyhjennys ja poiskuljetus. Tarjoamme vaihtolavat kuljetettuna mm. alueella Turku-Raisio-Naantali-Kaarina-Masku-Rusko ja muu Varsinais-Suomi!

 

Muistathan varata vaihto- /  roskalavasi ajoissa varsinkin keväällä ja syksyllä, kun on sesonki pihatalkoissa ja suursiivouksissa.

 

Myös työmaakoppien ja työkoneiden vaihtolavakuljetukset / siirrot

Tarjoamme lisäksi mm. työmaakoppien (myös ylileveät / korkeat) ja työkoneiden kuljetukset joko konelavalla tai täysperävaunulavetilla!

OTA YHTEYTTÄ JA PYYDÄ TARJOUS >>

KULJETUSLIIKE ISTO VIRTANEN OY

 

p. 040 556 7866

info@kuljetusliikeistovirtanen.fi

 

Kutojantie 6,

21280 Raisio

 

Y-tunnus: 0820032-2

 

Kotisivut ja hakukoneoptimointi: Mainostoimisto Expy Oy, Turku

Kotisivujen graafinen suunnittelu ja toteutus: Mainostoimisto Grand Art Oy, Turku