VAIHTOLAVAT TURKU, RAISIO, NAANTALI, KAARINA JA KOKO VARSINAIS-SUOMI

Käytössämme on erikokoiset ja eri käyttötarkoituksiin soveltuvat vaihtolavat. Tyhjennämme lisäksi asiakkaan omat vaihtolavat, vaihtolavajätesäiliöt ja jätepuristimet. 

Helppoa ja vaivatonta vaihtolavojen vuokrausTA

Tarjoamme vaihtolavat (jätelavat, roskalavat) vuokrattuna taloyhtiöille, huoltoyhtiöille, yrityksille sekä yksityisille kuluttajille. Tarvitsetpa vaihtolavaa sitten saneerauskohteisiin, rakennusjätteille, pihatalkoisiin, suursiivouskohteisiin,  päiväksi tai kuukaudeksi – meiltä löytyy aina oikea ratkaisu. Kuljetamme ja vuokraamme vaihtolavat alueella Turku, Raisio, Naantali, Kaarina ja koko Varsinais-Suomi. 

Vaihtolavojemme peräluukut saa auki, joten esim. puutarhajätteiden kärrääminen kyytiin on helppoa. Saatte rauhassa hoitaa jätteet lavalle ja noudamme sen sovittuna ajankohtana, sekä tarpeen mukaan tuomme tyhjän vaihtolavan tilalle. Kaikki jätteet kuljetetaan kierrätettäviksi asianmukaisiin käsittelylaitoksiin.

Vaihtolava on helppo tapa saada kerralla kaikki nurkkiin kerääntynyt hyödytön tavara pois. Vaihtolavan vuokraus on vaivatonta ja säästyt samalla useammalta kaatopaikkareissulta meidän huolehtiessa vaihtolavan tyhjennys ja poiskuljetus.

Muistathan varata vaihto- /  roskalavasi ajoissa varsinkin keväällä ja syksyllä, kun on sesonki pihatalkoissa ja suursiivouksissa.

työmaakoppien ja työkoneiden vaihtolavakuljetukset JA siirrot

Tarjoamme lisäksi mm. työmaakoppien (myös ylileveät / korkeat) ja työkoneiden kuljetukset joko konelavalla tai täysperävaunulavetilla!

Ota yhteyttä ja PYYDÄ TARJOUS

Vaihtolavat ja roskalavat KOKO Varsinais-SuomESSA

Kuljetusliike Isto Virtanen tarjoaa laadukkaat vaihtolavat ja roskalavat mm. alueella Turku, Raisio, Naantali, Kaarina, Aura, Rusko, Vahto, Masku, Nousiainen, Askainen, Mietoinen, Mynämäki, Piikkiö, Paimio, Merimasku, Rymättylä, Lieto, Yliskulma, Parainen ja Nauvo.